Untitled Document

EventPlatform Bijeenkomst 2016
Wat: De verkwikkende werking van een persoonlijke crisis
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: 24 maart 2016

Creativiteit en innovativiteit heeft ieder mens in zich. Deze capaciteiten blijken echter pas ten volle geactiveerd te worden als we ons ‘bedreigd’ voelen. Bijvoorbeeld door deadlines en targets die niet gehaald worden, reorganisaties, dreigend ontslag, gezondheidsproblemen, scheiding… óf als alle cijfers rood blijken te zijn. Op die crisismomenten word je als persoon geprikkeld om je schouders eronder te zetten en om snel tot nieuwe ideeën en oplossingen te komen. Dan laat je vaak pas echt zien waar je toe in staat bent.

Hoe houd jij jezelf scherp en benut je jouw creativiteit? Hoe blijf je voorop lopen in de nieuwe realiteit die zich aandient? Hoe prikkel jij jezelf en zoek je de uitdaging om nieuwe invulling te geven aan je vak en jezelf te verbeteren?

Karl Raats, spreker over en facilitator van professionele creativiteit, laat je tijdens zijn lezing met de titel: ‘de verkwikkende werking van een persoonlijke crisis’ zien hoe je een (persoonlijke) crisis als kans kunt oppakken. Op basis van vernieuwde inzichten reikt hij handvatten aan voor de ontplooiing van creativiteit en innovativiteit in elke professional.

Datum, locatie & programma
Het EventPlatform (CLC-VECTA, congres- en vergaderclassificatie, FEP, G14, Genootschap voor Eventmanagers, HSMAI, IDEA, MPI, NBTC, PML, Site, VeBON & VVEM) en event 16 nodigen je graag uit voor deze inspirerende bijeenkomst op donderdag 24 maart a.s. tijdens event 16 in Hal 2 van Jaarbeurs Utrecht.
Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 uur  Ontvangst
10.30 uur  Lezing door Karl Raats
12.00 uur  EventPlatform lunch op de stand van Platform Museum Locaties
13.00 uur  Bezoek aan de beursvloer van event 16 (op eigen gelegenheid)

Aanmelden?
Klik hier om je aan te melden. Dit kun je doen tot en met 10 maart, maar (net als elk jaar en vaak het geval!) vol = vol! Inschrijvingen worden verwerkt in volgorde van ontvangst.

Let op!
Je dient je ook in te schrijven als bezoeker voor event 16! Nadat je je hebt ingeschreven voor de EventPlatform Bijeenkomst, wordt je automatisch doorverwezen naar het formulier waarmee je je kosteloos kunt registreren voor een bezoek aan de vakbeurs event 16. Je ontvangt na inschrijving een e-ticket. Deze dien je, samen met de bevestiging voor jouw deelname aan de EventPlatform Bijeenkomst, mee te nemen op donderdag 24 maart als toegangsbewijs.


EventPlatform Bijeenkomst 2016
Wat: De verkwikkende werking van een persoonlijke crisis Waar: Jaarbeurs Utrecht Wanneer: 24 maart 2016 Creativiteit en innovativiteit heeft ieder mens in zich. Deze capacite...


EventPlatform Bijeenkomst 2015
Wat: When digital becomes human Waar: Jaarbeurs Utrecht Wanneer: 2 april 2015 We leven in een tijd waarin bijna alles online gaat en het menselijke contact steeds minimaler w...


Archief
Op dit moment staan er geen nieuwsberichten in ons archief.