Untitled Document

EventPlatform Bijeenkomst 2015
Wat: When digital becomes human
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: 2 april 2015

We leven in een tijd waarin bijna alles online gaat en het menselijke contact steeds minimaler wordt. Juist dan stijgt de waarde van het menselijke contact en kan men zich onderscheiden van andere partijen. Steven Van Belleghem voorspelt een groeiende aandacht voor menselijk contact: als alles digitaal wordt, wordt menselijk contact schaars.

Steven Van Belleghem geeft een analyse van de digitale en menselijke transformatie en geeft aan waar hij de uitdagingen ziet voor eventprofessionals. Hoe vind je de juiste balans tussen het digitale en persoonlijke contact en wat is de rol van live communicatie in een wereld vol digitale innovaties?

Steven Van Belleghem studeerde toegepaste economie aan de Universiteit van Gent en bracht de zomers door aan de Universiteit van Berkeley om zich te specialiseren in marketing. Hij begon zijn carrière als onderzoeker aan de Vlerick Business School waar hij tegenwoordig nog steeds als gastdocent marketing aan verbonden is. In 2001 startte Steven Van Belleghem bij onderzoeksbureau InSites waar hij uiteindelijk uitgroeide tot een van de partners en aandeelhouders. Hij werkte in totaal meer dan elf jaar voor het bedrijf en in deze periode groeide InSites uit van een bedrijfje met acht medewerkers, naar een onderneming met vestigingen in vijf landen en 130 medewerkers.

Steven Van Belleghem is tegenwoordig inspirator, coach en adviseur binnen zijn eigen bedrijf B-Conversational dat hij in 2012 oprichtte. Hij begeleidt bedrijven om zich aan te passen aan de hedendaagse consument. Met dit bedrijf inspireert hij andere ondernemingen door het geven van lezingen, workshops en business coaching.

Het EventPlatform (CLC-VECTA, congres- en vergaderclassificatie, FEP, G14, Genootschap voor Eventmanagers, HSMAI, IDEA, MPI, NBTC, PML, Site, VeBON & VVEM) en event 15 nodigen je graag uit voor deze inspirerende bijeenkomst op donderdag 2 april a.s. Het programma ziet er als volgt uit:

10.00 uur  Ontvangst
10.30 uur  Presentatie door Steven Van Belleghem
12.00 uur  EventPlatform netwerklunch
12.30 uur  Bezoek aan de beursvloer event 15

Aanmelden?
Klik hier om je aan te melden. Dit kun je doen tot en met 26 maart, maar (net als elk jaar en vaak het geval!) vol = vol! Inschrijvingen worden verwerkt in volgorde van ontvangst.


EventPlatform Bijeenkomst 2016
Wat: De verkwikkende werking van een persoonlijke crisis Waar: Jaarbeurs Utrecht Wanneer: 24 maart 2016 Creativiteit en innovativiteit heeft ieder mens in zich. Deze capacite...


EventPlatform Bijeenkomst 2015
Wat: When digital becomes human Waar: Jaarbeurs Utrecht Wanneer: 2 april 2015 We leven in een tijd waarin bijna alles online gaat en het menselijke contact steeds minimaler w...


Archief
Op dit moment staan er geen nieuwsberichten in ons archief.